vrijdag 6 januari 2012

Tweedaagse

Op 3 oktober vertrokken alle eerstejaars studenten van KATHO Tielt richting Zedelgem. We werden allemaal verwacht in een domein, genaamd Merkenveld. Zowel studenten die lager onderwijs volgden, als studenten die kleuteronderwijs volgden, werden verwacht. Iedereen moest er op eigen houtje geraken en dit was niet voor iedereen even gemakkelijk.

Ik heb die nacht bij mijn grootmoeder geslapen die in Zedelgem woont, en ze heeft mij dan s’morgens gebracht met de auto.
We zijn de 2daagse gestart met een liedje over leerkrachten, die we toch wel enkele keren herhaald hebben.
De 2daagse bestond uit 5 sessies die over de 2 dagen verdeeld werden. De 5 sessies waren: Beeld, Beweging, Taal, Drama en Muziek. Het waren zeer leuke momenten waar iedereen veel gelachen heeft. Het was ook een gepast moment om elkaar wat beter te leren kennen, want de 2daagse ging door in het begin van het schooljaar.
S’avonds hebben we niet stil gezeten en hebben we vrije activiteiten gedaan. Zo hebben we ‘jungle speed’ gespeeld met een 12-tal medestudenten. Gezellig wat bijbabbelen en ervaringen uitwisselen gebeurde ook deze avond.
Ne een vieruurtje mocht iedereen naar huis.
Het waren 2 aangename en leerrijke dagen en dit met dank aan alle docenten die mee waren.
Op deze site kan je nog wat rondkijken waar we ons 2 dagen geamuseerd hebben.
http://www.hopper.be/jeugdverblijf/merkenveld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten